Over ons

Bronsstraat 21
6031 TS NEDERWEERT
Telefoon +31 (0) 495 544510
Fax +31 (0) 495 547310
info@spiro-clean.nl

Over ons

Spiro Clean Ventilatie BV is een jonge organisatie met enthousiaste, goed gemotiveerde medewerkers in zowel de binnen- als buitendienst. Onze organisatie telt op dit moment 31 medewerkers en is continu groeiende.

Al onze medewerkers leiden we zelf op tot professionals op ventilatiegebied en de communicatie met klanten. Vakgerelateerde opleidingen en (in-company) workshops stellen medewerkers in staat alle kennis te vergaren, die vereist is voor het correct uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Wij stellen hoge eisen aan klantcontact, klantvriendelijkheid, deskundigheid en de netheid van ons werk, zodat u als klant of opdrachtgever weet waar u aan toe bent en dat eventuele overlast tot een minimum beperkt wordt.
Met een degelijk team worden de werkzaamheden in nauw overleg met en op verzoek van onze opdrachtgevers efficiënt georganiseerd. Hierbij wordt de klantwens te allen tijde als hoogste prioriteit aangemerkt.

Spiro Clean Ventilatie BV – 25 jaar!

Met grote trots en een warm gevoel van dankbaarheid richting al onze collega’s, partners en relaties, mogen wij vandaag 7 februari 2020 ons 25 jarig jubileum vieren. Wat op 7 februari 1995 is geboren, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtig bedrijf.

Dankjulliewel voor het jarenlange vertrouwen en de fijne samenwerking!

Voor vragen of meer informatie

Contacteer ons